2109344072 ΑΓΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ 59, Νέα Σμύρνη a.rallis@hotmail.com
hero image

ΑΓΓΕΛΟΣ ΡΑΛΛΗΣ | ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΑΤΤΙΚΗ
Τέντες - Συστήματα Σκίασης - Μεταλλικές Ντουλάπες


 

Η επιχείρηση ΤΕΝΤΕΣ Α. ΡΑΛΛΗΣ σας βοηθά να χαρείτε τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας και να τους προστατέψει από καιρικά φαινόμενα μέσα από σύγχρονα συστήματα τεντών. Τα σύγχρονα συστήματα τεντών που κατασκευάζουμε και εμπορευόμαστε αποτελούν ό,τι καλύτερο διαθέτει η αγορά σήμερα στον τομέα της σκίασης. 
Αξιοποιείστε τους εξωτερικούς χώρους σας μέσα από προηγμένες λύσεις που συνδυάζονται με μεγάλη ποικιλία υφασμάτων και μηχανισμών, ώστε να καλύψουν κάθε αισθητική και χρηστική σας προτίμηση. Τα συστήματα μας είναι σχεδιασμένα  και κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν υψηλή αντοχή ενάντια στον δυνατό άνεμο και την βροχή. 

 

Οι κατασκευές μας περιλαμβάνουν:
// τέντες με αντιρίδα
// τέντες με σπαστούς βραχίονες
// τέντες κασέτες
// καποτίνες

 

 

Αναλαμβάνουμε υπηρεσίες μέτρησης, σχεδιασμού, κατασκευής και τοποθέτησης τεντών, καθώς και υπηρεσίες συντήρησης που περιλαμβάνουν μετατροπές σε υπάρχουσες τέντες, προσθήκη μηχανισμών, καθαρισμός - πλύσιμο τέντας και επιδιορθώσεις στο πανί, με στόχο να δείχνουν οι τέντες σας πάντα σαν καινούριες!

 

 


Επικοινωνήστε μαζί μας
 Με μια δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας μπορούμε να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας και να προτείνουμε τις καταλληλότερες λύσεις κατά περίπτωση. 
Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας και μπορούν να τροποποιηθούν για να ταιριάζουν στο γούστο και τις απαιτήσεις σας.